December252013
Was at the library when she WhatsApp me saying “I tertinggal barang dekat kereta you”. Instead of her barang , I found this at the backseat . Hee thank you so much ☺

Was at the library when she WhatsApp me saying “I tertinggal barang dekat kereta you”. Instead of her barang , I found this at the backseat . Hee thank you so much ☺

December132013
Alhamdulillah ! Setelah hampir 1 semester degree UiTM Di Hatiku , baru lah teringat nak buat kad matrix. Tak boleh masuk dewan exam nanti . 🙀

Alhamdulillah ! Setelah hampir 1 semester degree UiTM Di Hatiku , baru lah teringat nak buat kad matrix. Tak boleh masuk dewan exam nanti . 🙀

November132013
UiTM Mock Trial III: Jibril . Wuhoo ! Finally . 😊

UiTM Mock Trial III: Jibril . Wuhoo ! Finally . 😊

November122013
Aktiviti setiap awal bulan tapi bulan ni lewat sikit . Kira dan tengok resit resit bulan lepas . Di tempat pertama , tiada yang boleh menandingi pastinga resit minyak ! Seterusnya , pastinya tempat favorite resit Old Malaya Kopitiam . Seterusnya Chatime dan Secret Recipe dan etc . Dari sini juga terbukti aku telah berjaya mengurangkan makan di McD dengan wujudnya satu resit sahaja berbanding bulan bulan yang lepas 😊

Aktiviti setiap awal bulan tapi bulan ni lewat sikit . Kira dan tengok resit resit bulan lepas . Di tempat pertama , tiada yang boleh menandingi pastinga resit minyak ! Seterusnya , pastinya tempat favorite resit Old Malaya Kopitiam . Seterusnya Chatime dan Secret Recipe dan etc . Dari sini juga terbukti aku telah berjaya mengurangkan makan di McD dengan wujudnya satu resit sahaja berbanding bulan bulan yang lepas 😊

November62013
Belek belek phone , terjumpa ni tak sempat sempat nak upload . Suprise birthday celebration by LWP02A 2012/2013 . Haha Walaupun kita dah berpisah , tapi korang masih buat celebration untuk bekas class rep ni . Thank you guys ! #throwback

Belek belek phone , terjumpa ni tak sempat sempat nak upload . Suprise birthday celebration by LWP02A 2012/2013 . Haha Walaupun kita dah berpisah , tapi korang masih buat celebration untuk bekas class rep ni . Thank you guys ! #throwback

October302013
Happy Birthday to Me 🎈🎊🎉

Happy Birthday to Me 🎈🎊🎉

5AM
October252013
Memang ianya ringkas , tapi mampu mengukir senyuman di bibirku . Walau tidak tahu siapa pengirimnya (walaupun tengok tulisan macam tau ), aku terharu . Jauh di utara , tidak membataskan persahabatan . Jauh di nun mana sekali pun kerana sahabat itu lahirnya di hati , dan tidak berganjak lah ia dari situ sehingga mati menjenguk menjadi tetamu . Terima Kasih 😄

Memang ianya ringkas , tapi mampu mengukir senyuman di bibirku . Walau tidak tahu siapa pengirimnya (walaupun tengok tulisan macam tau ), aku terharu . Jauh di utara , tidak membataskan persahabatan . Jauh di nun mana sekali pun kerana sahabat itu lahirnya di hati , dan tidak berganjak lah ia dari situ sehingga mati menjenguk menjadi tetamu . Terima Kasih 😄

October202013
Andai hidupku terus gelap tanpa bintang di langit , tidak ku gusar tatkala ada bintang yang lebih bersinar bersama dalam kehidupanku . Andai bukan kerana sabarnya kau menanggung beratnya beban kandungan , tidak lahir aku didunia , tidak juga mata meliar melihat ciptaan yang Maha Esa . 54 tahun gagah kau sehingga kini . Mendidik kami dan anak bangsa , agar terus kukuh berdiri menjamin masa hadapan yang lebih tersusun . Selamat Hari Lahir ke 54 , Mama! ❤ (at One World Hotel)

Andai hidupku terus gelap tanpa bintang di langit , tidak ku gusar tatkala ada bintang yang lebih bersinar bersama dalam kehidupanku . Andai bukan kerana sabarnya kau menanggung beratnya beban kandungan , tidak lahir aku didunia , tidak juga mata meliar melihat ciptaan yang Maha Esa . 54 tahun gagah kau sehingga kini . Mendidik kami dan anak bangsa , agar terus kukuh berdiri menjamin masa hadapan yang lebih tersusun . Selamat Hari Lahir ke 54 , Mama! ❤ (at One World Hotel)

October172013
Caramel Cheesecake and Maltesers Cake .

Caramel Cheesecake and Maltesers Cake .

← Older entries Page 1 of 15